Augustus – Boek release

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

augustus-ebookAangezien de boeken vergelijker tool nog niet helemaal af is hebben we voor u op dit moment een kleine selectie populaire ebooks van dit moment. Het eerste boek is het boek Augustus van John Williams, deze schrijver kent u misschien nog wel van de bestseller van vorig jaar Stoner welke weken, zo niet maandenlang op de eerste plaats stond in diverse boeken verkoop lijsten. Dit boek is in een andere tijd geschreven, maar hierdoor is hij net zo en misschien nog wel boeiender, spannender een meeslepender dan het verhaal van Stoner. Lees hieronder de korte samenvatting van het boek en voor meer informatie over de scherpe prijzen van dit moment.

Het boek Augustus van John Williams is verkrijgbaar als gewoon boek, maar ook meteen bij de release als ebook. Wilt u meer informatie over ebooks en het digitale lezen kijk dan ook eens op onze pagina over het digitale lezen.

Een korte samenvatting van het boek Augustus:

In zijn derde grote roman, winnaar van de National Book Award, vertelt John Williams het verhaal van de stichter van het Romeinse rijk, wiens grootsheid even legendarisch was als zijn grenzeloze ambitie: Augustus. Vanaf de moord op zijn oom Julius Caesar tot aan de laatste dagen van het keizerrijk volgen we Augustus op zijn tocht over het glibberige pad van de macht: niemand is te vertrouwen, de senaat wordt beheerst door eigenbelang en allianties zijn even snel gevormd als gebroken. Augustus is een meerstemmige roman: via de gefingeerde brieven, dagboekaantekeningen, memoires en reisverslagen van historische figuren als Marcus Antonius, de dichter Cicero en Augustus’ dochter Julia, maar ook van een eenvoudige soldaat in de legers van de keizer, verrijst het levensechte beeld van een man die ervan droomt het corrupte Rome te bevrijden van het wispelturige juk van megalomane warhoofden en roofzuchtige rijken. Net als in Stoner en Butcher’s Crossing onderzoekt Williams in Augustus waarden als de verantwoordelijkheid van het individu, vriendschap en de zucht naar macht, en weet hij de dilemma’s in een mensenleven als geen ander invoelbaar te maken. 

Prijzen en beschikbaarheid

Het boek Augustus is op dit moment zeer scherp geprijsd bij onze parter Bol.com, voor de actuele prijs klik hier.