Aangesloten partners

Op de website van boekenvergelijker hebben we diverse aanbieders voor u op een rijtje gezet. Onze belangrijkste partners hebben we hier op een rijtje gezet met een korte omschrijving van wie ze zijn.

Bol.com

Een van de grootste online zo niet de grootste online boekenverkoper is Bol.com. Ze hebben een van de grootste Nederlandstalige boeken en ebook collectie in Nederland en naast dit ruime aanbod aan Nederlandstalige boeken zijn ze de laatste jaren hun anderstalige boeken aanbod ook flink aan het uitbreiden. Denk hierbij aan Engelstalige, Franstalige en Duitstalige boeken. De boekencollectie van Bol.com wordt alleen maar meer uitgebreidt en door diverse features die Bol aanbied is het ook voor de koopjesjager een website waar u bijna altijd wel uw favoriete boek terug kunt vinden tegen een scherpe prijs. Tevens is Bol een van de eerste in Nederland die probeert een zo groot mogelijke digitale boeken aanbod te creëren. Hierdoor zijn o.a. de boeken van de laatste jaren praktisch allemaal tevens verkrijgbaar als ebook.

Ako

Al jaren bekend in de Nederlandse winkelstraat en vooral van de stations is de AKO boekenshop. Even snel een boekje halen voordat je de bus in gaat of met de trein op reis naar …. Bij de AKO vind je altijd de nieuwste boeken, tijdschriften en nog veel meer. Nu ook vele ebooks welke u eenvoudig online kunt downloaden tegen de scherpste prijzen. Een ebook koopt u dus nu ook bij AKO. Niet meer in de rij staat bij de lokale stationswinkel, maar eenvoudig op je tablet of smartphone uw boek naar keuze .

Boek Vertaling

Boeken vergelijker
Logo