Gratis boeken downloaden

Is dit mogelijk om legaal gratis boeken te downloaden, en waar vind ik dit dan?

Jazeker dit is mogelijk, een van de nadelen die door sommige schrijvers worden genoemd van het internet is dat vele boeken gratis te downloaden zijn via torrents en nieuwsgroepen terwijl dit niet toegestaan is. Hierdoor heeft het digitale lezen bij sommige uitgevers en auteurs jarenlang geduurd voordat ze besefte dat het niet tegen te houden is en iedereen langzaam overstapt op het digitale lezen. Waar we het internet natuurlijk al jarenlang kennen, is het digitale lezen van een “normaal” boek pas de laatste paar jaar echt doorgebroken. Maar aangezien het internet wordt gezien als alle informatie is gratis of moet gratis worden er dus ook vele werken illegaal aangeboden, en dit willen we dus ook zeker NIET promoten. Maar gelukkig zijn er wel andere websites met legale gratis boeken, bij deze een kort overzicht.

Gratis Boeken downloaden

Op de website www.gratisboekendownloaden.net vind u vele gratis boeken terug welke u zonder rariteiten kunt downloaden bij de schrijver, uitgever of andere rechthebbende. Ze hosten namelijk zelf geen boeken, maar hebben voor u alle boeken welke de moeite waard zijn om te lezen netjes op een rijtje gezet, en het aanbod is nog steeds groeiende. Tevens biedt deze website u ook veel informatie aan op het gebied van digitaal lezen, kortom een website welke zeker de moeite waard is om te bezoeken en ook kennis te maken met het begrip digitaal lezen en meer.

Gratis boeken bij Bol

Ook op Bol.com vind u gratis boeken terug, ebooks wel te verstaan welke kosteloos en zonder registratie of wat dan ook gedownload kunnen worden. Deze worden aangeboden door Bol omdat ze degene die nog niet overgestapt zijn op het digitale lezen toch willen overtuigen om dit wel te doen, of in ieder geval goed kennis te maken hiermee. Deze gratis ebooks zitten wel verstopt, dus wilt u een kijkje nemen volg dan deze link naar de website van Bol voor het overzicht van gratis boeken.

      Boeken vergelijker
      Logo