Het jaar van de Sprinkhaan

Terry Hayes, bekend van zijn bestseller “Ik ben Pelgrim”, heeft met “Het jaar van de Sprinkhaan” wederom een spannende thriller op de markt gebracht. Deze nieuwe uitgave van A.W. Bruna Uitgevers is een boeiend verhaal dat de lezer meeneemt in een wereld van spionage en gevaar.
“Het jaar van de Sprinkhaan” is meer dan een typische thriller; het is een meesterlijke vermenging van spanning, intrige en karakterontwikkeling. Terry Hayes, met zijn achtergrond als journalist en scenarioschrijver, toont wederom zijn vermogen om complexe plots te weven met een diepgaande psychologische diepgang. De personages zijn rijk en gelaagd, wat bijdraagt aan de intensiteit van het verhaal.

De setting van het boek is zowel exotisch als dreigend. Het speelt zich af in het ‘No Man’s gebied’, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen. Dit maakt het verhaal niet alleen actueel, maar geeft het ook een laag van realisme die vaak ontbreekt in het thriller-genre.

Het jaar van de Sprinkhaan

★★★★★
19,99  op voorraad
Bol.com
vanaf 19 juni 2024 22:22

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2023
Aantal pagina's768
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurTerry Hayes
HoofduitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Eerste VertalerMiebeth van Horn
Tweede VertalerMiebeth van Horn
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie2
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789044974867 | 09 november 2023 | 768 pagina's | Adobe ePub

Plot van het boek: Het jaar van de Sprinkhaan
De hoofdpersoon, Kane, is een CIA-spion die werkt in ‘Verboden Gebieden’. Zijn missie is om een cruciaal figuur met belangrijke informatie te evacueren, maar deze opdracht verandert al snel in een strijd om overleving tegen een angstaanjagende en intelligente vijand. De complexiteit van Kane’s karakter, zijn dilemma’s en de keuzes die hij moet maken, vormen de kern van dit verhaal.

De thema’s in het boek, zoals loyaliteit, moraliteit en de complexiteit van internationale spionage, zijn goed uitgewerkt en zetten de lezer aan tot nadenken. Dit geeft het boek een extra laag die verder gaat dan alleen entertainment. Echt een leuke aanrader om te lezen en nu voordelig online te bestellen of nog voordeliger als ebook te downloaden.

Het jaar van de Sprinkhaan
Het jaar van de Sprinkhaan
      Boeken vergelijker
      Logo