Suzy D. in de puree – eBook Karen Saunders (9026137966)

augustus-ebookOmschrijving van Suzy D. in de puree – eBook Karen Saunders (9026137966):  Het eBook Suzy D. in de puree (9026137966) geschreven door Karen Saunders bestel je op bruna.nl! Deze hilarische serie van Karen Saunders gaat over dramaqueen Suzy D.! Suzy D. in de puree is hardop lachen voor meiden vanaf 11 jaar. Ik, Suzy Dillekes (nee, nÇðǸt Billekes) trek rampen aan als een magneet. Zo heb ik mezelf onsterfelijk belachelijk gemaakt bij de voetbalwedstrijd van mijn vriendje Danny. En mijn zus wil dat ik op haar bruiloft een limegroene jurk aantrek. Over voor gek staan gesproken! En nog iets: er zit een nieuwe jongen in mijn klas en hǸlp, wat is hij sexy! Als ik te lang in zijn ogen kijk, ga ik nog domme dingen doen… Gelukkig is mijn beste vriendin Mirthe er ook nog. ‘Dit is geen boek, maar urenlang de slappe lach.’ – MEIDEN magazine

Bestel Suzy D. in de puree – eBook Karen Saunders (9026137966) nu via Bruna.nl voor maar 9.99 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu Suzy D. in de puree – eBook Karen Saunders (9026137966)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo