Ogen van de condor – eBook Lydia Rood (9025854133)

augustus-ebookOmschrijving van Ogen van de condor – eBook Lydia Rood (9025854133):  Het eBook Ogen van de condor (9025854133) geschreven door Lydia Rood bestel je op bruna.nl! ‘Is de truck weg?’ vroeg ik. ‘Hebben ze die ook gestolen?’ Miguel draaide zich woedend om. ‘Als dat alles was! Ze hebben mijn zus!’ Ik hapte naar adem. Liseth, onze Liseth, bij die moordenaars? ‘Maar…’ bracht ik uit. ‘Hou je kop,’ zei Miguel. Ik zocht iets wat ik kon zeggen. Iets wat we konden dÇüǸn. ‘We gaan haar zoeken!’ ‘Je bent niet goed bij je hoofd,’ zei Miguel. Hij keek me woedend aan. ‘Kan wel zijn,’ zei ik. ‘Maar we doen het toch.’ Het dorp van Ramiro, in de bergen van Colombia, wordt overvallen door paramilitairen. De ouders van zijn vriend Miguel worden gedood en zijn zus Liseth, op wie Ramiro heimelijk verliefd is, wordt door de bende meegenomen. Ramiro haalt Miguel over om haar samen te gaan bevrijden. Een levensgevaarlijk plan. Voordat ze Liseth terugzien, hebben ze meer verloren dan ze konden vermoeden. Zoals een thuis om naar terug te keren… Lydia Rood reisde naar Colombia en praatte met jongeren van wie het leven door de burgeroorlog overhoop werd gegooid. Hun verhalen gaven haar inspiratie voor Ogen van de condor.

Bestel Ogen van de condor – eBook Lydia Rood (9025854133) nu via Bruna.nl voor maar 7.99 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu Ogen van de condor – eBook Lydia Rood (9025854133)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo