Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? – Boek Andy Griffiths (9401438358)

augustus-ebookOmschrijving van Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? – Boek Andy Griffiths (9401438358):  Het Boek Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? (9401438358) geschreven door Andy Griffiths bestel je op bruna.nl! Je bent jong en je wilt wat: schrijver worden! Maar hoe word je nou een ongelooflijk goede schrijver? In het boek ‘Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek?’ lees je tientallen ideeǮn om zelf aan de slag te gaan. Kriebelt het bij jou al om zelf te schrijven of tekenen? Als je ervan houdt om met woorden, ideeǮn en tekeningen te spelen, is dit helemaal jouw ding. Verzin de gekste cartoons, de mafste rijmpjes en de waanzinnigste verhalen. Het leukste kinderboek om te geven en te krijgen!

Bestel Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? – Boek Andy Griffiths (9401438358) nu via Bruna.nl voor maar 12.99 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu Hoe schrijf ik zelf een waanzinnig boek? – Boek Andy Griffiths (9401438358)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo