Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) – eBook Francine Oomen (9045117959)

augustus-ebookOmschrijving van Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) – eBook Francine Oomen (9045117959):  Het eBook Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) (9045117959) geschreven door Francine Oomen bestel je op bruna.nl! Net wanneer Rosa gewend is op haar nieuwe school gebeuren er weer heel onverwachte dingen. Schokkende dingen zelfs. Hoe kan het ook anders? Nooit een saai moment met Rosa van Dijk. Met haar moeder gaat het goed, ook al overdrijft ze wel een beetje. Neuz is terug in haar leven, compleet met webcam, zoendiploma en graffiti. Maar met haar vader heeft Rosa nog steeds problemen. En kan ze die op tijd oplossen? Dit boek gaat over weggaan en thuiskomen, over hoe het voelt als je (bijna) zestien bent. Over grenzen zoeken en verleggen, over problemen met je ouders, en het oplossen ervan. Maar ook over liefde en vriendschap, over jezelf & de ander leren kennen. Voor iedereen die wel eens ruzie heeft met zijn/haar vader en/of moeder, en het ook weer goed wil maken.

Bestel Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) – eBook Francine Oomen (9045117959) nu via Bruna.nl voor maar 6.99 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) – eBook Francine Oomen (9045117959)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo