Heb ik AD(H)D? – Boek Maria de Beer (9402130268)

augustus-ebookOmschrijving van Heb ik AD(H)D? – Boek Maria de Beer (9402130268):  Het Boek Heb ik AD(H)D? (9402130268) geschreven door Maria de Beer bestel je op bruna.nl! Heb ik AD(H)D? Nu eens geen boek met tips over hoe je het best om kan gaan met iemand die de diagnose ADD of ADHD heeft gekregen. Je leert Kees, de hoofdpersoon, kennen als een jongen, die een moeilijke tijd doormaakt. Er mankeert iets aan hem. Dat heeft hij wel door, maar wat? Daar komt hij langzamerhand achter. Een vreemde ontmoeting zorgt ervoor dat Kees nog meer in de problemen geraakt. En wat gaat hij doen als hij ziet dat een klasgenote van hem mishandeld wordt? Maria de Beer heeft in het voortgezet onderwijs gewerkt. De laatste jaren begeleidde zij leerlingen met een ontwikkelingsstoornis. “Ik heb gemerkt hoeveel moeite ze hebben met het organiseren van de gewone dagelijkse dingen. Ik heb veel bewondering gekregen voor hun doorzettingsvermogen. Zij hebben me op het idee gebracht om een jeugdboek te schrijven, waarin het leven van een puber met AD(H?)D centraal staat.” “Leuk boek! Ik begrijp nu beter wat er in het hoofd van iemand omgaat, die AD(H)D heeft.” – Inger (16 jaar)

Bestel Heb ik AD(H)D? – Boek Maria de Beer (9402130268) nu via Bruna.nl voor maar 17.12 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu Heb ik AD(H)D? – Boek Maria de Beer (9402130268)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo