De Zoete Zusjes moppenboek 2

Voordelig online te bestellen

De Zoete Zusjes moppenboek 2 nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Hanneke de Zoete

Heeft u het boek De Zoete Zusjes moppenboek 2 al gelezen? Met dit boek haalt u een populaire bestseller in huis welke op dit moment in de boeken top 10 staat. U kunt het boek De Zoete Zusjes moppenboek 2 nu eenvoudig online bestellen als Paperback voor een scherpe prijs. Het genre Kinderboeken is tegenwoordig ook vaak verkrijgbaar als ebook waarmee u eventueel nog op de prijs kunt gaan besparen. Met De Zoete Zusjes moppenboek 2 geschreven door Hanneke de Zoete haalt u een topper in huis.

Omschrijving van De Zoete Zusjes moppenboek 2

De Zoete Zusjes en hun moeder Hanneke de Zoete hebben wat afgelachen het afgelopen jaar. In ‘De Zoete Zusjes moppenboek 2’ hebben Saar en Janna 365 gloednieuwe grappen en raadsels voor je verzameld. Gegarandeerd de slappe lach! Inclusief grappige tekeningen van Iris Boter. Neem dit boek mee naar je vriendjes, klasgenootjes of je oma en opa en laat iedereen lekker lachen, gieren en brullen!
Wil jij ook in een deuk liggen? Dit boek is het perfecte cadeau voor elk kind dat van grapjes en lachen houdt. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Meer informatie

Schrijver: Hanneke de Zoete
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

De Zoete Zusjes moppenboek 2
De Zoete Zusjes moppenboek 2
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo