ABC lees je mee? – eBook Hanneke Mostert- Wensink (940290588X)

augustus-ebookOmschrijving van ABC lees je mee? – eBook Hanneke Mostert- Wensink (940290588X):  Het eBook ABC lees je mee? (940290588X) geschreven door Hanneke Mostert- Wensink bestel je op bruna.nl! Hallo, ik ben Mirjam. Ik ben vijf jaar en ik zit in groep 2. Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefje. Dan beleef ik van alles en nog wat! Je kunt het lezen in dit boek. In dit boek leer ik ook de letters van het alfabet. Bij elk hoofdstuk staat welke letter ik in dat verhaaltje leer. Op bijna elke bladzijde zie je plaatjes van woorden met deze letter. Lees je mee?

Bestel ABC lees je mee? – eBook Hanneke Mostert- Wensink (940290588X) nu via Bruna.nl voor maar 3.99 en over het algemeen is vandaag besteld = morgen in huis. Bestel nu ABC lees je mee? – eBook Hanneke Mostert- Wensink (940290588X)

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Boeken vergelijker
      Logo